Loading Webbfabriken homepage. Please wait...
Web Factory Cyber ​​​​Security og Secure Web Systems

Virksomheden har 20 års erfaring

Hos os finder du specialtilpassede serversystemer med meget høj sikkerheds- og driftskapacitet. Derudover har vi mange års erfaring fra stordrift af servere og besidder banebrydende ekspertise inden for IT-sikkerhed, som er til gavn for, at du får det bedste ud af en webhost.

Personlig støtte

Hos os undgår du frem for alt svært overskuelige kontrolpaneler, hvor du selv skal håndtere hjemmesidens indstillinger.

Sikkerhed i første omgang

Sikkerhed har højeste prioritet hos os, og derfor har vi bygget vores infrastruktur med sikkerhed i fokus.

Kompetence

WordPress er noget, som vi hos Webbfabriken faktisk har arbejdet med siden betaversionen udkom i maj 2003.

Driftjour 24/7

Support via telefon og e-mail. Daglige sikkerhedskopier op til 30 dage, gemt i maksimalt 3 måneder. Ubegrænset antal MySQL-databaser. 6000 GB båndbredde/måned

Er din hjemmeside blevet hacket?

Kontakt os med det samme for at få hjælp til at isolere webstedet og gennemgå hændelsen og derefter rydde og gendanne dit websted.

Vi gennemgår også sikkerheden på din hjemmeside og sikrer det der er behov for.

shape
FAQ

Svar på nogle almindelige spørgsmål

her kan du få svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi får om web- og it-sikkerhed.

Vi hjælper dig gerne med at genskabe og rydde op på din hjemmeside. Vi laver også en komplet gennemgang af hjemmesiden og dens sikkerhed for at finde ud af årsagen til, at den blev hacket og give dig information om, hvordan dette kan undgås i fremtiden.
Vi kan gennemgå sikkerheden på din hjemmeside og give dig råd og tips til, hvad der skal rettes eller ændres. Du kan også vælge at flytte til vores mere sikre Premium Web Hosting og købe vores sikkerheds- og overvågningstjenester.
Hvis din hjemmeside er blevet hacket eller inficeret med en virus, hjælper vi med at gendanne den gratis hjemmesiden, forudsat at du har hjemmesiden hos os. Har du hjemmesiden på et andet webhotel, koster det penge fra 990 SEK i timen ex. moms. Kontakt vores support for hurtig hjælp!
Hvis du ikke ønsker at administrere og holde styr på dine domæner og al teknologien omkring dette, kan du købe vores domænetjenester. Vi har flere forskellige services du kan købe udover domænestyring, f.eks. overvågning af SSL-certifikater og hvornår domænet skal fornys og lav fornyelsen for dig.
Vi har forskellige backup-løsninger, og vi skal undersøge, hvilken der passer dig bedst. Kontakt os og fortæl os, hvad du har af IT-løsninger i dag, så kan vi give dig et tilbud med prisen på den rigtige backup-løsning.
Vi har bred viden inden for programmering og sikkerhed, hvor vi udover vores egne systemer, vi har programmeret, også har bygget sikkerhedsplatforme til meget følsomme data. Kontakt os og fortæl os mere om din løsning, så vi kan give dig en pris og sætte et projekt op for dig.
Vi yder support til Mac- og Windows-computere. Vi arbejder med computer- og serversupport og yder support på Mac og Windows operativsystemer og software.
Vi sælger antivirussoftware, vores eget WFSecAPI-sikkerhedssystem og sikre datalagringsprodukter. Kontakt os og fortæl os mere om dit IT-miljø, så kan vi give dig et tilbud på, hvilke produkter der passer bedst til dig.
Kontakt os

Lad os tale om dit projekt, og hvad du vil have hjælp til!

- eller ønsker du bare at få støtte, få nogle råd eller tale med en af vores medarbejdere?

Find os

Tryffelslingan 12, 181 57 Lidingö, Sweden

Oplysninger/support?

info@webbfabriken.com

customersupport@webbfabriken.com

Vi vil gerne i kontakt med dig!

Indtast dit navn.
Indtast din e-mailadresse.
Indtast dit telefon- eller mobilnummer
Virksomhedsnavn
Indtast dit land
Fortæl os, hvad du vil have hjælp til
Du skal godkende denne.
Kontakt Support